1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Viskoekje

Viskoekje

  • Nederlands, Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-09-2004

Ingrediënten


400 gr. diepvries kabeljauw1 ltr. visbouillon1 sjalot2 gekookte aardappelen50 gr. zachte boter2 eieren3 eetl. bloem1 bosje peterseliepeper, zout, nootmuskaat


Verder heb je nodig


Koekenpan


Viskoekje
Viskoekje

Net weer even anders

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kabeljauw ontdooiensjalot zeer fijn snipperen

Bereidingswijze

Kabeljauw 8 min. koken in visbouillon dan uit de pan nemenkabeljauw, aardappelen, sjalot en boter tot smeuige massa prakkenop smaak brengen met zout, peper en nootmuskaatpeterselie mengen door vis eieren loskloppen en vis ermee bestrijkenviskoekjes door de bloem wentelenin koekenpan goudbruin bakken

Serveertip

Warm serveren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anna_c_l


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anna_c_l
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top