
400 gr. diepvries kabeljauw1 ltr. visbouillon1 sjalot2 gekookte aardappelen50 gr. zachte boter2 eieren3 eetl. bloem1 bosje peterseliepeper, zout, nootmuskaat
Koekenpan
Net weer even anders
Kabeljauw ontdooiensjalot zeer fijn snipperen
Kabeljauw 8 min. koken in visbouillon dan uit de pan nemenkabeljauw, aardappelen, sjalot en boter tot smeuige massa prakkenop smaak brengen met zout, peper en nootmuskaatpeterselie mengen door vis eieren loskloppen en vis ermee bestrijkenviskoekjes door de bloem wentelenin koekenpan goudbruin bakken
Warm serveren
wmaa 26-09-2004
Anna, Ik heb je recept van de viskoekjes
meegenomen naar m,n pagina.Het lijkt me heerlijk en inderdaad weer ens wat anders!
Als ik het gemaakt heb, hoor je uitslag hoor! Groetjes,Mieke.