Chocoladefondue als nagerecht met stukjes fruit en cake

  • Frans, Nagerecht
  • 20-30 min.

Een echt bijzonder nagerecht waar je de show mee steelt.Heerlijk om in te dopen met cake,lange vingers mandarijntjes, aardbeien, plakjes banaan of stukjes sinaasappel. Alle gasten prikken een stukje fruit of cake aan een fonduevork en dopen het in de fondue. wie zijn stukje verliest moet de afwas doen.!!


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


  • Doe de chocolade, room en eventueel de Grand marnier in een fonduepan of pan met zware bodem. Verwarm ze zachtjes totdat alles is gesmolten: roer vaak.

  • Schik het fruit en de cake op een grote schaal. Roer de boter door de fondue totdat hij is gesmolten. Zet de fonduepan op een brander.

  • Alle gasten prikken een stukje fruit of cake aan een fonduevork en dopen het in de fondue. Wie zijn stukje verliest, moet de afwas doen.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten