1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Cake
  6. Chocoladefondue als nagerecht met stukjes fruit en cake

Chocoladefondue als nagerecht met stukjes fruit en cake

  • Frans, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-09-2004

Ingrediënten 4 personen


225 gr pure chocolade, in stukjes 3 dl slagroom 2 el Grand Marnier (naar keuze)
25 gr boter.



Chocoladefondue als nagerecht met stukjes fruit en cake
Chocoladefondue als nagerecht met stukjes fruit en cake
Chocoladefondue als nagerecht met stukjes fruit en cake
Chocoladefondue als nagerecht met stukjes fruit en cake

Een echt bijzonder nagerecht waar je de show mee steelt.Heerlijk om in te dopen met cake,lange vingers mandarijntjes, aardbeien, plakjes banaan of stukjes sinaasappel. Alle gasten prikken een stukje fruit of cake aan een fonduevork en dopen het in de fondue. wie zijn stukje verliest moet de afwas doen.!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Doe de chocolade, room en eventueel de Grand marnier in een fonduepan of pan met zware bodem. Verwarm ze zachtjes totdat alles is gesmolten: roer vaak.
Schik het fruit en de cake op een grote schaal. Roer de boter door de fondue totdat hij is gesmolten. Zet de fonduepan op een brander.
Alle gasten prikken een stukje fruit of cake aan een fonduevork en dopen het in de fondue. Wie zijn stukje verliest, moet de afwas doen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top