1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Penne apart

Penne apart

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-09-2004

Ingrediënten 4 personen


300 gram pasta penne rigate - 1 rode peper - 6 stuks tomaten pommodoro - 4 eetlepels olijfolie extra vergine - 200 gram uienblokjes - 1 pot tacosaus hot - 400 gram minute rundersteaks mediterraan - 200 gram slamix gemengd - 1 zakje Knorr orginal ceasar dressing - 1 zakje Knorr Croutinos kaassmaak - pijnboompitten




Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de penne volgens de aanwijzigen. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
-Verhit 3 eetlepels olijfolie in een braadpan en fruit de uienblokjes en rode peper zachtjes aan. Bak de tomaten 2-3 minuten mee. Roer de tacosaus erdoor en laat de saus nog 5 minuten pruttelen.
-Bestrijk het vlees met olijfolie en gril de minutesteaks in een grillpan of op een bakplaat onder een hete oven grill in 3-5 minuten mooi bruin, keer ze halverwege. Schep in een slakom de slamix met de dressing door elkaar en strooi de croutinos erover.
-Schep de penne door de pittige tomatensaus. Verdeel de pasta over vier diepe borden. Leg het vlees erop en geef de salade erbij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top