1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Zalm
  6. Gerookte zalm gevuld met ei en pijnboompitten

Gerookte zalm gevuld met ei en pijnboompitten

Door: marianneoud

  • Frans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-09-2004

Ingrediënten 4 personen


200 gram gerookte zalmfilet 4 eieren ca. 40 gr pijnboompitten 2 el creme fraiche zout en peper 2 el verse geknipte bieslooktakje dille garnering



Dit is echt een van mijn belangrijkste voorgerechten die ik regelmatig maak maar nog nooit op smul heb gezet. Met dit recept (niet te moeilijk) verwen ik echt mezelf en onze vrienden

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Plastic folie. Bakje.

Serveertip

Kook de eieren hard. Leg een stukje stukje folie in een mooi rond bakje. Leg daar in over de rand plakjes zalm. Snijd de eieren in stukjes. Doe de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze een beetje bruinen. Meng nu bieslook, creme fraiche, eieren, pijnboompitjes, zout en peper door elkaar en schep dit op de zalm in het bakje. Maak nu de foelie dicht en draai het als een bonbon.
Tot gebruik in de koelkast.Takje dille als garnering




Reacties (32)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top