1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Schotse keuken
  5. Haggis
  6. haggis

haggis

Door: thelittlechef

  • Schots, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-09-2004

Ingrediënten 1 personen


1 pound steel-cut oats,
1/2 pound minced suet,
1/4 pound baby beef liver,
1 onion,
1/2 teaspoon white pepper,
Salt, to taste,



Scotland

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Parboil liver; grate when cold. Mix all ingredients with water into a stiff paste. Tie in a pudding cloth three-quarters full. Put in boiling water and boil 3 hours.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thelittlechef
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top