1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. KERRIE PERZIKKEN PASTA SALADE BIJ BBQ

KERRIE PERZIKKEN PASTA SALADE BIJ BBQ

  • Afrikaans,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-09-2004

Ingrediënten


250 g Skulpnoedels -
7 ml Sout -
25 ml Kookolie -
75 ml Perskestroop -
1 Groot ui fyngekap -
250 ml Mayonnaise -
75 ml Vrugte blatjang(CHUTNEY) -
1 Blik ertjies, -
15 ml Matige kerrie poeier -
10 ml Borrie(geelwortel) -
1 Blik taaipit perskes (perzikken uit blik/aldi)gedreineer en klein gesny



KERRIE PERSKE-PASTA SLAAI

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-kook noedels tot sag, dreineer en spoel onder koue water af -
Sorteer helfte van ui in olie. Voeg blatjang, kerriepoeier, sout, borrie en perskestroop by. Meng goed en laat 2 minute prut -verwyder van hitte en meng res van die rou ui met mayonnaise, Voeg perskes en ertjies by -
Vou kerriemengsel en noedels liggies by.

Serveertip

As jy dit 'n paar uur laat staan word dit al hoe lekkerder



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suid-afrika


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suid-afrika
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top