1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Lente ui
  5. Rosbiefsalade

Rosbiefsalade

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-09-2004

Ingrediënten 2 personen


100 gram gekruide rosbief (vleeswaren AH) - 50 gram gemengde sla - 2 lente-uitjes - 6 kerstomaatjes - 30 gram Parmezaanse kaas (stukje) - 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten - 1 eetlepel balsamico-azijn - 3 eetlepels olijfolie extra vergine - zout, peper - 1 theelepel suiker - 1 theelepel Dijon mosterd


Add to JUMBO shopping list

Verder heb je nodig


Dunschiller of kaasschaaf


Rosbiefsalade
Rosbiefsalade

Deze heerlijke en simpele salade heb ik afgelopen zaterdag gemaakt. Hij was zo lekker, dat ik hem jullie niet wilde onthouden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schaaf de Parmezaanse kaas in dunne flintertjes. Was de lente-uitjes en snij deze in dunne ringetjes. Snij de kerstomaatjes doormidden. Maak een vinaigrette van de azijn, olie, peper, zout, mosterd en suiker. Haal de sla door de vinaigrette.

Bereidingswijze

Verdeel de sla over de borden. Verdeel de plakjes rosbief over de sla. Garneer de salade met de lente-ui, halve kerstomaatjes, geroosterde pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Heerlijk met een stukje warm brood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers


Reacties (22)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top