Penne met champignon-tonijnsaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-09-2004

Lekker, goedkoop en snel klaar

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gr Penne Rigate; zakje champignon-roomsaus; bakje champignons; 2 blikjes tonijn op olie; eventueel nog wat pesto; olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De champignons in vieren snijden, de saus aanmaken volgens de verpakking, de vis in stukjes verdelen.

Bereidingswijze

De pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking koken.
In braadpan de olie verhitten en op hoog vuur de champignonpartjes bakken. Het vuur laag draaien en nog even laten sudderen. Dan de saus erbij doen, en de stukjes vis en eventueel de pesto erbij roeren. Vermengen met de uitgelekte pasta en klaar!

Serveertip

Eventueel nog wat geraspte kaas erbij geven. En natuurlijk hoort er een glaasje witte wijn bij!

Laatste reacties

nathalievanderhorst avatar
nathalievanderhorst 15-11-2004

Heerlijk!

annie0710 avatar
annie0710 05-09-2004

meegenomen om te proberen!!Groetjes Annie

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten