1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. scaloppa alla pizzaiola

scaloppa alla pizzaiola

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-09-2004

Ingrediënten 2 personen


2 Snitsels ( varkens of kalfs )
1 blik tomaten
250 gram uien
oregano/marjolein
2 tenen knoflook
zout en peper
olie
2 el room
bloem



Vlees in tomatensaus met knoflook, peterselie, oregano en licht pikant

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf snitsels in met zout, peper en bloem. Bak het vlees in hete olie aan beide kanten bruin. Neem het uit de pan en houd het warm. Fruit de uien, tomaten en de knoflook in de olie bruin, leg het vlees erop. Strooi er royaal oregano/marjolein over en laat vlees zachtjes stoven. Roer voor serveren de room erdoor

Serveertip

Lekker met patat en een tomatensalade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jolandaknol


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jolandaknol
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top