1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Arroz Mexicana

Arroz Mexicana

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-09-2004

Ingrediënten


200 g rijst (langkorrelrijst)
2 dl groentebouillon
1 ui
2 tomaten
1 wortel
50 g erwtjes
2 cl arachideolie
1 takje koriander
peper,zout.
chilisaus.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst bijna gaar in de groentebouillon. Kook de erwtjes gaar. Ontvel de tomaten en hak ze fijn. Schil de wortel en snij in dunne reepjes. Snipper de ui, fruit in wat olie en voeg tomaat, wortel en erwtjes toe. Fruit even mee. Voeg de rijst toe, schep alles onder elkaar en laat nog 5 minuten zachtjes doorwarmen. Was de koriander en hak fijn. Garneer met de fijngehakte koriander.maak op smaak met peper en zout.doe er op het bord de chilisaus bij.

Serveertip

Lekker met komkommer salade of pittige salsa



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bumblebeelief


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bumblebeelief
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top