1. Home
  2. Recepten
  3. kip in bladerdeeg

kip in bladerdeeg

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-09-2004

Ingrediënten


250 gram kipfilet in blokjes
kipkruiden
1 flinke ui
1 teentje knoflook
wokolie
boursin klein bakje
4 plakjes bladerdeeg

1 losgeklopt eiwit

1 losgeklopt eigeel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Olie in wok of hapjespan goed verhitten, daarin de kipblokjes lekker bakken, klein gesneden ui en uitgeperste knoflook erbij en nog even doorbakken totdat het gaar is. Alle vier de bladerdeegplakjes royaal insmeren met boursin, over 2 plakjes het kipblokjesmengsel verdelen, de twee andere plakjes bladerdeeg erboven opleggen met de losgeklopte ei de randen lijmen, zodat ze lekker vast zitten. Het bovenste deegplakje insmeren met het losgeklopte eigeel In de oven van 250 graden ongeveer een minuut of 10 a 15 Lekker met krieltjes en broccoli



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suikerspinn


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suikerspinn
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top