kip in bladerdeeg

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-09-2004

Deel dit recept

Ingrediënten
250 gram kipfilet in blokjes
kipkruiden
1 flinke ui
1 teentje knoflook
wokolie
boursin klein bakje
4 plakjes bladerdeeg

1 losgeklopt eiwit

1 losgeklopt eigeel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

olie in wok of hapjespan goed verhitten, daarin de kipblokjes lekker bakken, klein gesneden ui en uitgeperste knoflook erbij en nog even doorbakken totdat het gaar is. Alle vier de bladerdeegplakjes royaal insmeren met boursin, over 2 plakjes het kipblokjesmengsel verdelen, de twee andere plakjes bladerdeeg erboven opleggen met de losgeklopte ei de randen lijmen, zodat ze lekker vast zitten. Het bovenste deegplakje insmeren met het losgeklopte eigeel In de oven van 250 graden ongeveer een minuut of 10 a 15 Lekker met krieltjes en broccoli

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten