1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. gestoomde vis met limoen

gestoomde vis met limoen

Door: a143839

  • Slanke keuken,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-09-2004

Ingrediënten 4 personen


1 vis zoals zeebaars,forel of tong van ongeveer 500g;4 teentjes look,gepeld en zeer fijn gesneden,1 wortel,geschild en zeer fijn gesneden;2 kleine rode pikante pepers,fijn gesneden;1 eetlepel slaolie;2 koffielepels suiker;3 eetlepels thaise vissaus(of gewoon een vissaus)4 eetlepels limoensap.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij diagonaal in de vis aan beide kanten;leg de vis en de wortel in een stoommand en stoom gedurende ongeveer 15 tot 20 minuten,tot de vis gaar is;voor de saus,meng de look samen met de pikante pepers,olie,suiker,vissaus en limoensap;leg de blaadjes sla aan een kant van de schotel en leg de vis ernaast;giet de saus over de vis.

Serveertip

Versier het met schijfjes limoen en wat takjes bieslook,



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van a143839
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top