1. Home
  2. Recepten
  3. Schotse keuken
  4. Ayrshire Shortbread

Ayrshire Shortbread

Door: thelittlechef

  • Schots, Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-09-2004

Ingrediënten


1 3/4 cups unsifted all-purpose flour*
1/2 cup butter, softened
1 cup confectioners' sugar
1 large egg yolk
2 tablespoons cream

* If you can find rice flour, add 1 tablespoon for a crisper shortbread.


Verder heb je nodig


Oven


Scotland

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Combine flour, butter and sugar; form a well in the center and add egg yolk and cream. Knead together lightly to form a stiff dough. Refrigerate

Bereidingswijze

Preheat oven to 325 degrees F.
Cut dough into 20 (2 1/2-inch) rounds, 1/4-inch thick. Bake on a greased cookie sheet until golden brown, about 15 minutes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thelittlechef
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top