1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Mosterdsoep
  5. Mosterdsoep met gerookte forelfilet

Mosterdsoep met gerookte forelfilet

  • Nederlands, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-09-2004

Ingrediënten 4 personen


1 gesnipperde ui/ 1 gesnipperd teentje knoflook/ 1 eetlepel boter/ 4 eetlepels franse mosterd/ 1 pot gevogeltebouillon/ 1 kippenbouillontablet/ 3 dl. slagroom/ 250 gram champignons/ 1 pakje gerookte forelfilet


Verder heb je nodig


Staafmixer


Heerlijk zachte romige mosterdsoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui en knoflook zachtjes goudgeel fruiten in de boter. Mosterd toevoegen en goed erdoor roeren. Halve liter water, gevogeltefond en bouillontablet toevoegen. Alles zachtjes aan de kook brengen en na vijf minuten de champignons toevoegen. Soep onafgedekt ongeveer 15 minuten zachtjes laten sudderen. Met staafmixer alles tot gebonden zeer fijne soep mixen. Verdelen over de borden en in het midden van ieder bord een bergje met forelfiletstukjes scheppen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top