1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Gevulde paprika
  5. Gevulde paprika

Gevulde paprika

  • , Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-09-2004

Ingrediënten 2 personen


** 1 PAPRIKA ** 4 CHAMPIGNONS ** 50 GR. GERASPTE KAAS ** 1 middelgrote UI ** 4 ZONGEDROOGDE TOMATEN in olie ** 1 TEEN KNOFLOOK ** 1 afgestreken eetl. MOSTERD ** 2 eetl. ZOETE CHILISAUS **


Verder heb je nodig


** Ovenschaal, aluminium folie en kleine kom **


Ovenheerlijke Paprika met zacht pittige vulling.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

** Oven voorverwarmen op 180? ** Paprika in de lengte doormidden snijden en zaadlijsten verwijderen ** Champignons, ui en de gedroogde tomaten in kleine blokjes snijden **

Bereidingswijze

** Doe de gesneden groentenmix in de kom en voeg de mosterd, chilisaus, geraspte kaas erbij en knijp de teen knoflook boven de kom uit ** Goed mengen en de paprika helften hiermee vullen ** Gevulde paprika helften in de ovenschaal doen en losjes bedekken met een stuk aluminiumfolie ** Schaal in oven plaatsen en de aluminiumfolie na 15 min. verwijderen ** Schaal nog 20-25 min. in de oven laten staan **

Serveertip

Lekker met alle soorten aardappelen, rijst en vlees.
Indien nodig mag de paprika langer in de oven blijven staan. Temperatuur dan wel terugbrengen naar 120?



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van peter_verstappen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van peter_verstappen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top