1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Gado Gado

Gado Gado

Door: pazablipo

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-08-2004

Ingrediënten 4 personen


.250 g basmatirijst
? 6 eieren (M)
? 1 winterpeen
? 150 g sperziebonen
? 1/2 zak gesneden spitskool (a 300 g)
? 1 komkommer
? 1 zak satesaus (400 g)
? 1 zak Indonesische kroepoek naturel (60 g)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Eieren in ca. 7 minuten hard koken, pellen en halveren. Intussen wortel schillen en in reepjes snijden. Sperziebonen schoonmaken en doormidden breken. Wortel, sperziebonen en kool in ca. 6 minuten beetgaar koken, afgieten en met koud water afspoelen. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Satesaus in magnetron 1,5 minuut verwarmen op vol vermogen (700 watt). Groenten verdelen over vier borden. Op ieder bord 3 halve eieren leggen. Satesaus over groenten en eieren schenken. Garneren met kroepoek en serveren met rijst.
(bron:ah receptenkaart)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pazablipo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top