Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie

    Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie

    Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie


Als je van risotto houd is dit een heerlijk recept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 667,90 kcal
Koolhydraten 82,79 g
Eiwitten 30,91 g
Vetten 22,19 g

Bereidingswijze

Maak bouillon met het water en de blokjes.
Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem.
Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben.
Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen onder af en
toe roeren.
Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie.
Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de
bouillon toevoegen,
net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes
zalm en de geitenkaas erdoor roeren,
nog even laten doorwarmen zodat de kaas de rijst lekker romig maakt.
Lekker met gemengde sla.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten