Bladerdeeghapje met ham en roomkaas

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Bladerdeeghapje met ham en roomkaas

    Bladerdeeghapje met ham en roomkaas

    Bladerdeeghapje met ham en roomkaas

Een heerlijk hapje voor bij de lunch of de borrel. Heel gemakkelijk te maken. En super lekker! Als je de plakjes in vieren snijdt heb je een heel leuk klein borrelhapje!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
6 plakjes diepvries bladerdeeg - kleine ui - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - 100 gram gekookte achterham - 1 ei - 100 gr roomkaas - zout, peper - mespunt kerriepoeder - 40 gr geraspte jong belegen kaas - paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 228,37 kcal
Koolhydraten 15,71 g
Eiwitten 9,84 g
Vetten 13,26 g
Benodigdheden
bakplaat eventueel bekleed met bakpapier

Voorbereiding

Bladerdeeg ontdooien. Ui heel fijn snipperen. Ei loskloppen. Ham fijnsnijden. Uisnippers, peterselie, hamsnippers, ei en roomkaas goed vermengen. Op smaak maken met zout, peper en wat kerriepoeder.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden. Randjes van de plakjes bladerdeeg iets naar binnen omvouwen. Roomkaasmengsel over de plakjes verdelen en bestrooien met de geraspte kaas en wat paprikapoeder. In het midden van de oven 12-15 minuten bakken.

Serveertip

Lekker bij de lunch, maar ook heerlijk als borrelhapje.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pwiggers avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten