Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Marokkaanse keuken
  4. Couscous
  5. Mini-paprika's gevuld met couscous

Mini-paprika's gevuld met couscous

Door: snowwhitec

  • Marokkaans, Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-08-2004

Ingrediënten 12 personen


75 gr. couscous, zout, 6 minipaprika's, 1 e.l. citroensap, 2 e.l. olifolie e.v., 1/2 th.l. paprikapoeder, peper, 1 bosui (in ringetjes), 50 gr. feta (in kleine blokjes), 1/2 e.l. verse munt (in dunne reepjes)



Lekker Marrokaans buffetgerecht uit de AH-reeks "Buffetten & Borrelhapjes". 12 personen.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verse munt in dunne reepjes snijden, bosui in ringetjes en feta in kleine blokjes.

Bereidingswijze

In kom couscous met 125 ml. kokend water en zout ca. 6 minuten laten wellen. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen. Helften in pan met ruim kokend water en zout in ca. 5-7 minuten beetgaar koken en in een zeef laten uitlekken. In kommetje citroensap, olie, paprikapoeder, zout en peper tot dressing kloppen. Couscous losmaken met vork en uiringetjes, feta, munt en dressing erdoor scheppen. Paprika's royaal vullen met couscous en op schaal zetten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van snowwhitec
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top