1. Home
  2. Recepten
  3. Marokkaanse keuken
  4. Couscous
  5. Mini-paprika's gevuld met couscous

Mini-paprika's gevuld met couscous

Door: snowwhitec

  • Marokkaans, Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-08-2004

Ingrediënten 12 personen


75 gr. couscous, zout, 6 minipaprika's, 1 e.l. citroensap, 2 e.l. olifolie e.v., 1/2 th.l. paprikapoeder, peper, 1 bosui (in ringetjes), 50 gr. feta (in kleine blokjes), 1/2 e.l. verse munt (in dunne reepjes)



Lekker Marrokaans buffetgerecht uit de AH-reeks "Buffetten & Borrelhapjes". 12 personen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verse munt in dunne reepjes snijden, bosui in ringetjes en feta in kleine blokjes.

Bereidingswijze

In kom couscous met 125 ml. kokend water en zout ca. 6 minuten laten wellen. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen. Helften in pan met ruim kokend water en zout in ca. 5-7 minuten beetgaar koken en in een zeef laten uitlekken. In kommetje citroensap, olie, paprikapoeder, zout en peper tot dressing kloppen. Couscous losmaken met vork en uiringetjes, feta, munt en dressing erdoor scheppen. Paprika's royaal vullen met couscous en op schaal zetten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van snowwhitec
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top