1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Noord-Afrikaanse groentedip

Noord-Afrikaanse groentedip

Door: snowwhitec

  • Afrikaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-08-2004

Ingrediënten


4 stengels bleekselderij (geschild), 300 gr. winterwortel (geschild), bakje dukkah, houmous (200 gr.), 0,5 dl. olijfolie.



Lekker en gezond borrelhapje uit de AH-reeks "Buffetten en borrelhapjes". 8 stuks.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bleekselderij en wortel in lengte in dunne repen snijden. Repen rechtop in wijde glazen zetten. Olie in een serveerschaaltje gieten, dukkah en houmous ook elk in een serveerschaaltje over doen en gezamenlijk met de glazen met groeten serveren.

Serveertip

Doop de groentestengels eerst in geurige olie of houmous en dan in de dukkah voor een krokant en kruidig laagje.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van snowwhitec
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top