1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gamba Ratatouille.

Gamba Ratatouille.

Door: ghislaine000

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-08-2004

Ingrediënten


Gamba
Ratatouille
Looksaus
Bieslook.


Verder heb je nodig


Een pan, een kom en een garde.


Een feestelijk warm of koud hapje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ratatouille, champignons, tomaat, paprika, sjalot, aubergine, courgette, in fijne blokjes snijden en garen in olijfolie.

Bereidingswijze

Looksaus bereiden, mayonaise met room en zeer fijn geplette look en cayennepeper. De gamba gedeeltelijk pellen en in olie bakken.

Serveertip

Een lepeltje ratatouille op een bordje leggen, warm of koud.
Hierop komt de gamba
Afwerken met de looksaus en bieslook.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top