Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Rum-rozijnen-brood

Rum-rozijnen-brood

Door: heleen4

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 22-08-2004

Ingrediënten


350 gram witte bloem / 5 gram zout / 25 gram bruine suiker / 10 gram roomboter / 1 eierdooier / 1 eetl. room culinair / 190 ml. water / 5 gram gedroogde gist / 1 zakje rum-rozijnen van Baukje (of zelf 150 gram rozijnen weken in een paar eetl. rum


Verder heb je nodig


BBM


Een recept voor de BroodBakMachine

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe alles in de broodbakmachine, en voeg na de piep de rozijnen toe. Programma zoet brood, korst medium



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen4
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top