grilled rib-eye steak

  • 60-120 min.

geroosterde, licht dooraderde supermalse steak

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 rib-eyesteaks van 200 gr,
voor de marinade:,
4 eetlepels olijfolie,
1 theel. tijmblaadjes,
? theel. fijngehakte rozemarijn,
1 teentje fijngesneden knoflook,
? theel. paprikapoeder,
vergemalen zwarte peper,
grof zeezout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

maak eerst de marinade door de ingredienten te mengen en een half uur te laten intrekken. wrijf de rib-eye steaks hiermee goed in en laat ze afgedekt op kamertemperatuur marineren.
laat een koekepan goed heet worden, met wat olie of boter, en bak hierin de steaks tot ze klaar zijn. lekker met knoflooksaus

Serveertip

deze steak kan ook makkelijk op de barbecue bereid worden.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kafes avatar
kafes

Doorsturen

Home Recepten