1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Duitse keuken
  5. Rumpudding

Rumpudding

Door: oda-hans

  • Duits, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-08-2004

Ingrediënten 4 personen


0,75 ltr volle melk
2 pakjes vanille pudding (instant)
0.5 ltr slagroom
klopvast
2 eetlepels suiker
100 gr pure chocolade
2 borrelgazen Rum


Verder heb je nodig


Mixer


Ontdek meer:

Voorbereiding

De pudding maken volgens de aanwijzing op het pakje. Minder melk vanwegen de Rum)
De rum onder de pudding roeren en deze op laten stijven.
De slagroom kloppen met klopvast en de suiker en deze onder de pudding roeren.
Chocolade raspen
Dan de helfd van de chocolade onder het mengsel roeren, en de rest van de chocolade over de glad gestreken rumpudding verdelen.
Het geheel goed kout laten worden in de koelkast......smakelijk eten!

Bereidingswijze

Sorry....zie boven

Serveertip

Goed gekoeld serveren.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oda-hans
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top