1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Exotische Fruittaart

Exotische Fruittaart

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-08-2004

Ingrediënten


*150 gr. kokoskoekjes *4 bl. gelatine *200 gr. Monchou *75 gr. basterdsuiker *125 ml. slagroom *75 gr. gesmolten boter *2 blikjes tropisch fruitcocktail (430 ml.)


Verder heb je nodig


Springvorm van 22 cm.


Lekkere taart die niet in de oven hoeft.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Springvorm invetten met boter. Boter door de verkruimelde koekjes mengen. Verdelen over de bodem van de vorm en aandrukken. Fruit laten uitlekken en sap opvangen. Week de gelatine in ruim koud water. Verhit 6 el. van het sap en los hier de uitgeknepen gelatine in op.(Van het vuur) Door de rest van het sap roeren. Monchou met de suiker gladroeren en daarna het gelatinemengsel erdoor. Slagroom stijfkloppen en door de Monchou spatelen. Verdelen over de koekjesbodem en 3 uur laten opstijfen in de koelkast. Daarna versieren met het uitgelekte fruit.

Serveertip

Bron: MonChou.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gejohn


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gejohn
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top