Lekkere Champignonsaus
- Nederlands, Saus/dressing
- 0-10 min.
Heerlijk sausje gevuld met champignons en binnen een paar tellen klaar.
Voor het eerst gegeten bij een vriendin. Ze zei dat het een eigen recept was en het smaakte zo goed dat ik naar het geheim van de kok gevraagd heb. En dit recept is echt te simpel voor woorden... maar het staat wel binnen 5 minuten op tafel! Ik deel het graag met jullie allemaal.
Ingrediënten 4 personen
1 bakje champignons
1 zakje Champignon Creme Soep (Knorr)
ongeveer 250 ml water
vloeibare boter
versgemalen peper
Benodigdheden
snijplank, mes, kleine wok, glas voor het water
Voorbereiding
De champignons schoonmaken en in plakjes of partjes snijden
Bereidingswijze
- Beetje vloeibare boter in de pan doen en heet laten worden
- Champignons toevoegen en rijkelijk bestrooien met versgemalen peper
- Zodra de champignons gaar zijn de inhoud van het soepzakje samen met het water toevoegen
- Goe roeren en even laten indikken (voeg eventueel wat extra water toe als het je te dik is geworden
Serveertip
Eventueel kan je nog een klein beetje fijngesneden verse peterselie toevoegen.
Deze saus is niet alleen lekker op vlees of pasta, maar ook heerlijk bij de boontjes, bloemkool of broccoli.
Eet smakelijk!!!