Lekkere Champignonsaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 0-10 min.

Heerlijk sausje gevuld met champignons en binnen een paar tellen klaar.

Voor het eerst gegeten bij een vriendin. Ze zei dat het een eigen recept was en het smaakte zo goed dat ik naar het geheim van de kok gevraagd heb. En dit recept is echt te simpel voor woorden... maar het staat wel binnen 5 minuten op tafel! Ik deel het graag met jullie allemaal.


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

1 bakje champignons
1 zakje Champignon Creme Soep (Knorr)
ongeveer 250 ml water
vloeibare boter
versgemalen peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

snijplank, mes, kleine wok, glas voor het water

Voorbereiding

De champignons schoonmaken en in plakjes of partjes snijden

Bereidingswijze


  1. Beetje vloeibare boter in de pan doen en heet laten worden

  2. Champignons toevoegen en rijkelijk bestrooien met versgemalen peper

  3. Zodra de champignons gaar zijn de inhoud van het soepzakje samen met het water toevoegen

  4. Goe roeren en even laten indikken (voeg eventueel wat extra water toe als het je te dik is geworden

Serveertip

Eventueel kan je nog een klein beetje fijngesneden verse peterselie toevoegen.


Deze saus is niet alleen lekker op vlees of pasta, maar ook heerlijk bij de boontjes, bloemkool of broccoli.


Eet smakelijk!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sonja13091976 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten