Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Mascarponetoetje met vruchtjes

Mascarponetoetje met vruchtjes

Door: brando70

  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-08-2004

Ingrediënten 4 personen


250 gram mascarpone *
12 eetlepels Del Monte fruitcocktail, op siroop (blik a 825 gram)*
2 1/2 dl boerenyoghurt *
4 eetlepels rode limonadesiroop (aardbei of framboos.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de mascarpone met 3 eetlepels van het siroop van de fruitcocktail los.
Roer de yoghurt erdoor.
Verdeel het mascarponemengsel, de vruchtjes en de siroop in laagjes over vier glazen. Eindig met vruchtjes en een beetje siroop.
Roer voor het serveren een beetje door zodat je mooie siroopstreepjes krijgt. Zet ze in de koelkast of serveer direct.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top