1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Krabsalade

Krabsalade

Door: marjolijn_co

  • Frans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-08-2004

Ingrediënten 4 personen


50 g veldsla,
1/4 (honing)meloen,
1 grapefruit,
1 blikje krab a 170g,
1 el bakgember,
20 sprietjes bieslook,
1 bekertje cremefraiche,
1 el sherry,
zout en peper.



Met meloen en veldsla
- allerhande juli 1989

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Veld sla schoonmaken, meloen in blokjes snijden. Grapefruit dik schillen, boven een kom partjes stussen de vliesjes uit snijden, sap opvangen. ontpitten.
Krab afgieten, in stukjes verdelen.
bakgember fijnsnijden. In een kom bieslook fijn knippen.

Bereidingswijze

Aan bieslook toevoegen;
creme fraiche, sherry, bakgember, 1 el grapefruitsap, zout en peper.

Serveertip

Veldsla op vier bordjes in een cirkel rangschikken. Meloen en grapefruit en krab er over verdelen. Sausje over de borden verdelen. Garneren met sprietjes bieslook.
lekker met geroosterd brood en boter.

Bron

Allerhande (AH)



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn_co
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top