1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Saus
  5. SAUS VOOR RUNDERTONG

SAUS VOOR RUNDERTONG

Door: suid-afrika

  • Afrikaans, Saus/dressing
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-08-2004

Ingrediënten


1 Koppie water
25 ml Asyn
25 ml Suurlemoensap
25 ml Blatjang
6 tl Bruinsuiker
12,5 ml Koekmeel
5 ml Mosterdpoeier
? koppie Rosyne
Gerasperde skil van 1 suurlemoen
2 Gemmerkoekies



Sous vir beestong

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gooi alles behalwe ? koppie water en koekmeelblom in 'n kastrol en roer tot opgelos. Wanneer warm verdik met koekmeelblom en prut stadig tot gaar.

Gooi oor gesnyde tong en bedien.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suid-afrika
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top