1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Oostenrijkse keuken
  5. Kasespatzle

Kasespatzle

  • Oostenrijks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-08-2004

Ingrediënten 2 personen


250 gram Spatzle
2 el boter
2 uien
150 gram geraspte kaas
zout
peper


Verder heb je nodig


Kookpan en ovenschaal


Oostenrijks gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Spatzle volgens aanwijzing op het pak koken. (of zelf maken)
Uien in ringen snijden.
Boter smelten en hier de uien in fruiten.

Bereidingswijze

Spatzle afgieten.
In een ingevette ovenschaal spatzle en uien om en om in lagen leggen.
Iedere laag met peper, zout en kaas bestrooien.
Afsluiten met kaas
Dan in de oven op 180 graden gedurende 10 minuten, tot de kaas gesmolten is

Serveertip

Lekker met een salade.
eventueel kunnen er ook uitgebakken spekjes doorheen gedaan worden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jufon


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jufon
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top