vegetarische canneloni

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-08-2004

vegetarische canneloni met spinazie en ricotta.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 600 g spinazie uit de diepvries
* 300 g ricotta
* 1 ei
* 9-12 canneloni
* tomatensaus
* geraspte kaas
* nootmuskaat
* peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De spinazie ontdooien en daarna uit laten lekken

Bereidingswijze

De spinazie met de ricotta en het ei mengen. Daarna met spinaziemengsel in de canneloni doen. De gevulde canneloni in een ingevette ovenschaal leggen. Als alle canneloni's zijn gevuld overgieten met de tomatensaus. Helemaal vanboven de geraspte kaas leggen. De canneloni in een voorverwarmde oven van 200?C zetten, voor ongeveer een 30 min.

Laatste reacties

alix_d avatar
alix_d 29-11-2004

Je moet de spinazie niet koken als het diepvries is. Ik laat hem meestal ontdooien in de microgolf. Als je verse spinazie neemt zou ik hem wel eerst koken. Groetjes

nicky_too avatar
nicky_too 11-08-2004

Even een vraag: moet je die spinazie eerst koken of niet? groeten, Nicky

kniepertie avatar
kniepertie 11-08-2004

Hmmm! Lijkt me lekker! Ik neem hem mee hoor! Groetjes Mariska.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten