1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. vegetarische canneloni

vegetarische canneloni

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-08-2004

Ingrediënten 4 personen


* 600 g spinazie uit de diepvries
* 300 g ricotta
* 1 ei
* 9-12 canneloni
* tomatensaus
* geraspte kaas
* nootmuskaat
* peper en zout



Vegetarische canneloni met spinazie en ricotta.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De spinazie ontdooien en daarna uit laten lekken

Bereidingswijze

De spinazie met de ricotta en het ei mengen. Daarna met spinaziemengsel in de canneloni doen. De gevulde canneloni in een ingevette ovenschaal leggen. Als alle canneloni's zijn gevuld overgieten met de tomatensaus. Helemaal vanboven de geraspte kaas leggen. De canneloni in een voorverwarmde oven van 200?C zetten, voor ongeveer een 30 min.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alix_d


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alix_d
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top