vispakketjes voor de bbq
- 0-10 min.
- Geplaatst op 10-08-2004
snel voorbereid, pakketje vis in folie voor op de bbq bijv. kabeljauw of zalmfilet
Ingrediënten 2 personen
Diepvries of verse vis bijv. kabeljauw of zalmfilet (ik gebruik zelf de diepvries en dat is prima!), italiaanse roerbakgroente (bijv. AH), pesto, mozzarella of kaas naar keuze, zout/peper, oreganoVoedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 321,29 kcal |
Koolhydraten | 3,76 g |
Eiwitten | 35,95 g |
Vetten | 17,76 g |
Benodigdheden
bbq, aluminium folieVoorbereiding
leg op een groot stuk aluminium folie een handvol italiaanse roerbakmix, leg hierbovenop de nog bevroren of half ontdooide vis, kruid naar wens met zout/peper, smeer hier een flinke laag pesto op en beleg tot slot met mozzarella. Strooi hierover oregano. Vouw de pakketjes dicht met de naad naar boven.
Bereidingswijze
Laat op het rooster van de bbq garen. Tijd is afhankelijk van welke vis je gebruikt, diepgevroren, half ontdooid of vers. Tussentijds even checken. Bij bijv. half ontdooid ca. 10/15 minuten.
Laatste reacties
Diepvriesvak en Italiaanse roerbakgroente van Aldi recept precies gevolgd maar ipv peper en zout de badia complete seasoning gebruikt. Heerlijk! Ik wil voortaan de zalm alleen nog zo bereid eten. Volgende keer probeer ik de pakketjes te stomen.
Wij hebben van dit recept gesmuld. Op de bbq met zalm en het
hoi, we hebben dit gisteren gegeten op de bbq met pangafilet, het was heerlijk. bedankt voor je recept groetjes jeanne
ik heb jou recept met (diepvries) kabeljauw gemaakt op de bbq...en het was echt heel erg lekker,trouwens ook zonder de oregano hihi was ik vergeten.Dit ga ik vaker maken. Groetjes, Adeline
ik wil dit wel van het weekend uitproberen,lijkt mij heerlijk.Bedankt,groetjes
Ik heb het recept doorgegeven op het werk,en zelf uitgeprobeerd maar dan in de oven.Top,echt lekker!