1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Vissoep

Vissoep

  • Montignac, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-08-2004

Ingrediënten 2 personen


250 gram visfilet,
bijvoorbeeld kabeljauw,
50 gram gekookte garnalen,
50 gram schoongemakkte mosselen,
2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes,
1 liter visbouillon van tablet,
2 eetlepels fijngehakte peterselie,
peper en zout,


Verder heb je nodig


Soeppan


Montignac op klompen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Spoel de vis af onder koud stromend water en dep deze droog. Snijd de visfilet in smalle repen. Snijd de ontvelde tomaten in blokjes.

Bereidingswijze

Breng de visbouillon aan de kook en voeg de stukjes vis en de mosselen toe. Laat de soep 5 minuten zachtjes koken zodat de vis gaar kan worden. Roer er de peterselie door en breng de soep op smaak met peper en zout. Strooi er de garnalen over.

Serveertip

U kunt hier geroosterd volkorenbrood bij eten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top