1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Zalm
  6. Gerookte zalm met zachte geitenkaas, zure room en nepkaviaar

Gerookte zalm met zachte geitenkaas, zure room en nepkaviaar

Door: mansterkas

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-08-2004

Ingrediënten 4 personen


4 plakjes gerookte zalm
200 g zachte geitenkaas
100 g zure room
1 el room
"nepkaviaar"
enkele blaadjes munt
enkele blaadjes koriander
enkele blaadjes waterkers
peper
4 takjes kervel



Superlekker dit recept.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwerk in de geitenkaas de fijngesneden kruiden (koriander, munt en waterkers) en kruid met peper. Vul de plakjes zalm met de geitenkaasmengeling en rol op tot een rolletje van ? 1 duim dik. Laat opstijven in de koelkast. Snijd elke rol in 3 gelijke stukken. Plaats die recht op het bord. Giet de zure room uit, die je op smaak brengt met een beetje room, peper & zout. Dresseer op elk rolletje een theelepel "nep"kaviaar. Versier met een takje kervel.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mansterkas
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top