1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Brandenburgse kaassalade met appel, peer en walnoten

Brandenburgse kaassalade met appel, peer en walnoten

Door: marianneoud

  • Frans, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-08-2004

Ingrediënten 4 personen


400 gr Emmentaler kaas 2 zure appels 2 peren 50 gr walnoten 2 el mayonaise 2 el zure room 4 tl mosterd.2 tl honing



Zo'n heerlijke salade die zo op tafel staat. Lekker met mooi weer.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De kaas in reepjes snijden. De appels en peren schillen en in blokjes snijden. De walnoten grof hakken en daarna alle ingredienten mengen.,
Maak van mosterd, mayonaise, zure room en honing een dressing en schep deze door de salade. Je kan eventueel de dressing even lekker laten in trekken.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top