1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Remouladesaus

Remouladesaus

Door: luttepetut

  • Amerikaans, Saus/dressing
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-08-2004

Ingrediënten


2 eetlepels mosterd,2 eetl.paprikapoeder,2 eetl.mierikswortel in room,5 dl olijfolie,1,25 dl dragonazijn,2 theel.Worchestersaus,1 theel.Tabasco,2 theel.zout,2 eetl.gehakte peterselie,1 gesnipperde rode en groene paprika,1potje bsuitjes en een potje augurken fijngesneden...


Verder heb je nodig


Keukenmachine,zeef,mesje...


Ik ben niet zo'n voorstander van sausjes uit een pot.Toevallig kwam ik dit recept tegen in een kookboek...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle groentjes snijden,weeg alle ingredienten af.

Bereidingswijze

Meng de mosterd,paprika en de mierikswortel in een keukenmachine.Met de machine aan,voeg je langzaam de olie toe.
Meng de rest van de ingredienten erdoor,en verwerk dit tot een smeuige !!! massa.
Het recept kan in kleinere hoeveelheden verdeeld worden.Dit zijn de ingredienten voor 1 liter remouladesaus.

Serveertip

!!!!Bij mij lukt de smeuige massa NOOIT!!!!
het blijft een vloeibare saus.Hoe dat komt???In ieder geval een aanrader!!!!
Zeker bij 24 uren salade!!!



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luttepetut
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top