1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Koude rijstsalade

Koude rijstsalade

  • Italiaans, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-08-2004

Ingrediënten 4 personen


300 gram rijst
2 wortel
2 hard gekookte eieren
1 blikje tonijn
kappertjes
2 tomaat
zwarte olijven zonder pit
1 mozzarella
150 gram emmenthalerkaas
1 blikje artisjokharten
peper en zout
extravergine olijfolie



Koude rijstsalade - (insalata di riso) smaakt voortreffelijk als voorgerecht,maar ook bij een buffet of BBQ.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze



Kook de rijst (zorg ervoor dat de korrel mooi droog is) En giet de rijst onder koud stromend water af. voeg dan alle andere ingredienten (gewassen en gesneden) toe en breng de rijstsalade op smaak met olijfolie, peper en zout. .

Serveertip

De rijstsalade kan nog twee dagen in de koelkast worden bewaard. Vaak is zij de dag nadat je haar hebt gemaakt nog lekkerder



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top