Bulgogi (geroosterd vlees) uit Korea II

  • Koreaans,
  • 30-60 min.

Dit gerecht kan ook met rundvlees gemaakt worden. Zeer geschikt is dan rosbief.

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gram kippenborstjes, 2 eetlepels witte basterdsuiker, 4 eetlepels fijngesnipperde prei of bieslook, 2 theelepels fijngesnipperde knoflook, Een stukje geraspte gemberwortel, 1 eetlepel sesamzaadjes, 4 eetlepels kikoman (japanse ketjap), beetje sesamolie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
BBQ

Voorbereiding

Snijd de kippenvlees in dunne repen en haal ze door de suiker. Roer de overige ingredienten door elkaar, behalve de sesamolie.

Bereidingswijze

Marineer het vlees 10 minuten. Voeg dan de sesamolie toe. Rooster dit op een BBQ.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

inge1956 avatar

Doorsturen

Home Recepten