Bulgogi (geroosterd vlees) uit Korea I

  • Koreaans,
  • 30-60 min.

Dit kan je maken van verschillende vleessoorten.

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gram varkensvlees, 2 1/2 eetlepel witte basterdsuiker, 4 1/2 eetlepel kikoman, 4 eetlepels bieslook of prei (fijngesnipperd), stukje fijngesnipperd gemberwortel, 2 teentjes gesnipperde knoflook, 1 eetlepel sesamzaad, 1/2 theelepel cayennepeper, wat zwarte peper en een beetje sesamolie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
BBQ

Voorbereiding

Varkensvlees in repen snijden en bestrooien met cayennepeper.

Bereidingswijze

Maak een marinade van de overige ingredienten en marineer het vlees hiermee. Zeer weinig sesamolie gebruiken. BBQ het vlees gaar.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

inge1956 avatar

Doorsturen

Home Recepten