1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. slatit ansuwa

slatit ansuwa

  • Afrikaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-07-2004

Ingrediënten 4 personen


2 hard gekookte eieren, in plakken
vers gemalen zwarte peper
2 ons blikansjovisfilet op olie, uitgelekt
15 g gehakte peterselie
10 g gehakt vers korianderblad
50 g uitgelekte kappertjes
1 ons zwarte olijven, gehalveerd, ontpit
sap van 1 citroen
1 dl olijfolie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schik de plakken ei op een ronde platte schaal en bestrooi ze licht met
peper. Dep de uitgelekte ansjovis goed af met keukenpapier en ontzout ze met
wat melk. Dep ze weer goed droog en schik ze in het rond over de plakken ei.
Bestrooi ze met peterselie en koriander. Verdeel de kappertjes en de olijven
erover. Besprenkel de salade met citroensap en olijfolie. Geef vier kleine
bordjes erbij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top