1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Surinaamse bami

Surinaamse bami

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-07-2004

Ingrediënten


1 madam jeanette(zonder zaadjes,fijngesneden),
Faja-lobie Bami(toko),
10 el olie,
2 takken selderij,
2 tl tomatenpuree,
500 gr spagetti,
250 gr kipfilet(in reepjes)



Surinaamse bami
Surinaamse bami

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Spagetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.

Bereidingswijze

Olie verhitten,kipreepjes op hoog vuur bruinbakken.
6 el Faja-lobie bami(roerbakmix),tomatenpuree,peper en selderij hieraan toevoegen enenkele minuten roerbakken.
De spagetti erbij en het geheel ,onder voortdurend omscheppen,10 minuten op laag vuur opbakken.

Serveertip

Met surinaamse kip (zie recept op mijn pagina),en zoet-zure komkommer(zie recept op mijn pagina)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petervergunst


Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petervergunst
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top