1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Babi ketjap
  6. Babi Ketjap

Babi Ketjap

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 25-07-2004

Ingrediënten 2 personen


? 500 gr. Varkenslapjes
? 3 tenen knoflook of 1 papl. Poeder
? ? Theel. Djahe
? 2 theel. Vetsin
? 1 theel. Suiker
? ? Theel. Witte peper
? 1 theel. Citroensap of azijn
? 1 bouillonblokje (goud vleesbouillon)
? 50 gr. Margarine
? 2 a3 glazen of kopjes water
? 4 eetl. Zoete ketjap



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1) Snijdt het vlees in dobbelsteentjes en doe het in een pan samen met de margarine en fijngemaakte knoflook en alle andere ingredienten.
2) Laat dit op het verkoken tot een gebonden saus.
3) Zonodig water erbij doen als het vlees nog niet gaar is. Evt. zout naar smaak toevoegen.

Serveertip

Met rijst en een frisse salade naar keuze



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van unicorn_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van unicorn_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top