gepofte zoete aardappel met knoflook en tijm

  • Amerikaans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-07-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
700g zoete aardappels geschild
6 grote stukken aluminiumfolie dubbelgevouwen
12 ongepelde tenen knoflook
12 takjes tijm
75 g boter in klontjes
peper, zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

snijd de aardeappelen in blokjes en verdeel ze over de dubbele vellen aluminiumfolie
voeg aan elke bergje aardappelen 2 tenen knoflook, 2 takjes tijm, een paar klontjes boter en veel peper en zout toe.
vouw de pakketjes zorgvuldig dicht met een dubbele naad en opgerold zijkanten.
leg de pakketjes op de barbeque en laat de aardappelen 20 tot 25 min. zachtjes poffen tot ze gaar zijn. serveer ze in hun folie

Laatste reacties

cedy avatar
cedy 14-07-2006

deze waren heerlijk ,lekker, groetjes van cedy

stiny26 avatar
stiny26 23-07-2004

bedankt voor je recept. Ik neem het mee.Groetjes Micky

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten