1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Pangafilet met kruiden uit de oven

Pangafilet met kruiden uit de oven

Door: marianneoud

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-07-2004

Ingrediënten 4 personen


4 pangafilets
citroensap

2 gesnipperde uien

200 gr. doorregen spekblokjes

500 gr. tomaten

5 el gemengde, gehakte tuinkruiden

(zoals dragon, peterselie, bieslook, dille, kervel)

bekertje zure room

witte peper
zout

2 el paneermeel



GEWOON LEKKER!!!!!!Vooral met een lekker glaasje wijn!!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voro op180 graden

Bereidingswijze

Pangafilet besprenkelen met citroensap, inwrijven met zout, dobbelsteentjes spek licht aanbraden, ui bij het spek lichtbruin fruiten. Ontvelde tomaten in plakjes snijden. Verse tuinkruiden, tenminste drie soorten, vermengen met de zure room.
Helft van spek en uienmengsel in vuurvaste schotel leggen, daarop de plakken tomaat vervolgens de pangavisfilets. Het kruidenroommengsel erover, dan de rest van het spek-uimengsel. Wittebroodkruim er over, deksel op schotel . Ongeveer 20 minuten in voorverwarmde oven van ongeveer 180 graden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top