1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Warme camembertsla met honing.

Warme camembertsla met honing.

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-07-2004

Ingrediënten 4 personen


Dille
Camembert: 4 blokjes.
olijfolie: 4 soeplepels.
acaciahoning: 2 soeplepels.
peper en zout.
een zakje slamix.
witte wijnazijn: 2 soeplepels.
Braziliaanse noten: 4 soeplepels.


Verder heb je nodig


Een oven.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schik wat gemengde sla op borden.Zet de porties camembert zo'n 5 minuten in een oven van 170?C. Meng acaciahoning met wittewijnazijn en olijfolie tot een vinaigrette. Kruid met peper en zout.

Serveertip

Schik de warme camembert op de sla en bestrooi met bresiliennenootjes. Giet er de vinaigrette over. Versier met dille.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top