Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. IJs met karamelsaus

IJs met karamelsaus

Door: luckyjo

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-07-2004

Ingrediënten 6 personen


30 gram boter - 185 gram bruine basterdsuiker - 125 ml gecondenseerde melk - ijswafels - ijs



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter op laag vuur, voeg de suiker toe en roer het goed door. Voeg de gecondenceerde melk toe en roer tot deze is opgelost. Leg wat ijswafels in de schaaltjes. Schep er een bolletje ijs op. Schenk de karamelsaus erover.

Serveertip

De saus is een week goed houdbaar in de ijskast en ook lekker over pudding.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top