linzencurry

  • Biologisch, Vegetarisch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-07-2004

Heerlijke curry!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 1 cup linzen

- 1 ui

- 1 teentje knoflook

- 1 tomaat

- eetlepel kerriepoeder

- eetlepel garam masala

- theelepel koriander

- theelepel kardamonpoeder

- beetje zout

- scheutje yoghurt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- kook de linzen met een beetje zout volgens de gebruiksaanwijzing op de
verpakking gaar.

- snipper het uitje en fruit deze in een beetje olie tot het bruin begint te
kleuren.

- pers het teentje knoflook erboven uit en roerbak dit even mee.

- doe de kruiden erbij en roerbak dit even mee.

- snij de tomaat in stukjes en doe deze met het aanhangende sap bij de ui.

- gare linzen erbij doen.

- scheut yoghurt erbij tot het lekker smeuig is.

Serveertip

Heerlijk met de groente curry

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten