Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Capucijners met magere dobbeltjes spek en sla

Capucijners met magere dobbeltjes spek en sla

Door: geke6

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-07-2004

Ingrediënten 4 personen


3 blikken capucijners
dobbelsteentjes spek
eventueel rauwe uien
sla
met tuinkruiden.


Verder heb je nodig


Pan en een koekpan


Dit gerecht heb ik geleerd van mijn moeder. De sla heb ik er zelf bijgedaan om het vet iets te egaliseren.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zet de ingredienten klaar
Snijd de ui in kleine stukjes
Maak de sla schoon

Bereidingswijze

Zet de capucijners op het vuur
Bak de dobbelsteenjesspek aan in een koekepan
Maak de sla met tuinkruidendressing en eventueel een gekookt ei

Serveertip

Pak een bord en doe een schep capucijners op het bord. Drapeer de uitgelekte spekjes met een opscheplepel met gaatjes daarboven op.
Drapeer de sla ook op het bord.

Eet smakeljk



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geke6
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top