1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Pannenkoeken
  5. Pannenkoeken

Pannenkoeken

Door: omas_keukentje

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-07-2004

Ingrediënten


Zie bereidingswijze.



Een recept uit circa 1930.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Een lichte deeg maken van 300 gram tarwebloem, 4 eierdooiers, aangeroerd in een glas melk, een weinig zout en 15 gram boter. Na twee uren in eene warme plaats te hebben gerust, er 3 in sneeuw geslagen eiwitten, alsmede 50 gram suiker in vier eetlepels cognac aangerooerd, doormengen.
Daarna nog een klein kwartier laten rusten en verder behandelen als met gewone pannekoeken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omas_keukentje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top